• Om het project te sponsoren kunt u een machtigingsformulier invullen en opsturen naar:

  Werkgroep Babadag
  Wibautstraat 136
  2805 GC Gouda

  Doneren via PayPal of Creditcard is ook mogelijk:

  Zoals u op verschillende pagina’s van deze website kunt lezen wordt het geld zeer goed en gecontroleerd besteed.

  Giften via het bovengenoemde machtigingsformulier zijn aftrekbaar van de belasting (zie ‘ANBI‘). Daarnaast kunnen we voor bedrijven die ons sponsoren ‘terugsponsoren’ via een logo en een link op deze site.

  V: Welk percentage van mijn sponsorbedrag komt daadwerkelijk in Babadag aan?
  A: Goed nieuws: de leden van de werkgroep doen alles op vrijwillige basis en krijgen er dus niets voor betaald. Daarnaast maken wijzelf ook maandelijks een gift over t.b.v. het project. Zelfs de kosten voor onderhoud aan de website betalen we uit eigen portemonnee. Uiteraard geldt dit ook voor reizen die we naar Babadag maken en het verblijf daar; daar hoeft de sponsor natuurlijk niet voor te betalen!

  Wat nog wel van het sponsorgeld af gaat en niet te voorkomen is, is een klein deel voor Livingstone, voor zaken als de bankrekening, verzekering en administratief werk zoals dat van de notaris. Kortom: geld om het goede werk te kunnen voortzetten.

  ANBI
  Deze werkgroep is onderdeel van stichting Livingstone. Stichting Livingstone is aangemerkt als algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan deze werkgroep zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de voorwaarden die de belastingdienst daaraan stelt. Zie: www.belastingdienst.nl/anbi

  Livingstone logoANBI logo

  V: Kan ik een bedrag rechtstreeks naar een bankrekeningnummer overmaken?
  A: Ja! Neem in dat geval wel eerst even contact op zodat het voor ons overzichtelijk is wat er binnenkomt.

  V: Kan ik naast een machtiging of bankoverschrijving ook op een andere manier geld overmaken?
  A:
  Helaas wordt er bij veel betaalmethoden die Paypal of Ideal ondersteunen +/- 10% van het gesponsorde bedrag ingehouden. Dit vinden wij jammer voor u en voor het project.

  Terug naar boven / Naar het formulier

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo