• 03sep
  Categorie: Sponsors door Reacties uitgeschakeld voor Gift uit Haarlem

  In het voorjaar van 2009 heeft de Gereformeerde Kerk Haarlem-West, de Pelgrimkerk, een bazaar gehouden. De grote opbrengst hiervan is geschonken aan de werkgroep. Een berichtje van Marijke, oud-Babadagganger, die Babadag als goed doel heeft voorgesteld:

  Het geld is ingezameld door een bazaar te houden. Mensen uit de buurt leverden spullen en kleren in die ze niet meer nodig hadden, die dan weer verkocht konden worden voor het goede doel. Daarnaast werden er poffertjes en haring verkocht en was er een kinderhoek met popcorn, schmink en allerlei gekke spelletjes. De hele buurt was in touw, jong en oud, geweldig om te zien!
  🙂

  Wij willen iedereen die hier aan meegedaan heeft hartelijk bedanken!

  Tweet

Reageren is voor dit bericht uitgeschakeld.

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo