• 11mrt

  4 dagen zijn alweer voorbij en de lente zon is vandaag in Nederland alweer gevoeld. We hebben zo’n druk programma gehad dat we geen moment tijd hadden om even het laatste verslag te maken. Hier nog de laatste dagen!

  Zo’n vrouwendag is best gezellig! Na de lunch zijn we naar de kinderclub gegaan waar we nog 3 vrouwen uit het dorp gingen ontmoeten. We hebben daar een gezellige middag/avond gehad met veel mooie gesprekken, bemoedigingen en lekkere taart! Luci weet wel wat taarten maken is! We kregen allemaal een mooie kaart met een persoonlijke bemoediging erop. We hebben van de 3 dames afscheid genomen en zijn lekker gaan eten in het restaurant waar we vele gesprekken hebben voorgezet over het leven in Babadag en de werkers.

  De volgende dag hadden we een kerkdienst waar allemaal kinderen op af kwamen. 25! Gezelligheid dus! Met een puntensysteem houden ze de kinderen in volledige aandacht want de winnaar kan dan aan het einde van de maand een cadeautje uitzoeken. Een mooi verhaal werd er verteld en ze sloten af met een quiz om nog meer punten te behalen. Na de kerkdienst zijn troffen we Erwin van de organisatie Livingstone aan waar we vervolgens het dorp, de kinderclub, de kerk en de gezinnen aan hebben laten zien waar we vervolgens ook nog even de laatste voedselpakket hebben afgegeven. Geslaagde middag die we ook gezellig afsloten in het bosrestaurant waar we super lekker hebben gegeten! Hoeveel uur kan je in een dag proppen! We hebben het gevoel gehad of we 72 uur in een dag propte maar wat een indrukken en een mooie gesprekken!

  Maandagochtend hebben we voordat we onze reis naar NL gingen inzetten nog even afscheid genomen op de kinderclub. De kinderen waren super blij ons toch nog even te zien en werd dan ook intensief afscheid genomen met een flinke groepsknuffel! Wat een schatten, je zou ze allemaal mee willen nemen! Wat een heerlijke mensen zijn het toch Mihaela, Luci, Tamara, Alin, Micha! Wat een gastvrijheid en gezelligheid! We hebben een topreis gehad en voor herhaling vatbaar!

  Mocht je ooit een werkreis willen doen… ik zeg.. kies voor het babadag project via Livingstone! Wij kunnen je nu al beloven dat je een toptijd gaat krijgen!

  Veel liefs van Eline en Carolien

   

  Tweet

Laat een reactie achter

NB: Doordat (antispam-)moderatie is ingeschakeld kan het bericht later verschijnen. Het is niet nodig twee keer hetzelfde in te sturen.

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo