• 26jul
  Categorie: Reisverslagen door 2 reacties

  Beste sponsor en ge?nteresseerde,

  Eline is inmiddels weer in Babadag. Zij is hier afgelopen zaterdag aangekomen. Gisteren heeft zij hier eerst een rustig dagje gehad en vandaag worden er alvast spullen gekocht voor het werk dat woensdag zal starten. Het is erg warm in Babadag en dat lijkt het voorlopig ook wel te blijven.

  Morgen komen Matthias, Evelien en ik naar Babadag. Samen met de Roemenen zullen we de binnenkant van het schooltje (waar we deze zomer ook slapen) gaan verven en verschillende dingen repareren, zoals waarschijnlijk ook het hek om het schooltje om straathonden en onbevoegden van het plein te houden. Het is fijn dat we hiervoor gebruik kunnen maken van het sponsorgeld dat u geeft aan dit relatief kleine maar zeer goede doel; elke euro wordt zeer gewaardeerd en hartelijk ontvangen!

  Naast het werk dat op de planning staat, hopen we ook weer veel zigeunerfamilies te ontmoeten, bezoeken en spreken. Hieruit blijkt namelijk altijd hoe fijn ze het vinden dat wij naar ze toe komen, ze kunnen helpen en aandacht geven aan hun kinderen. Bij ons geeft dit altijd een erg warm gevoel.

  Via berichten op deze site hopen wij u op de hoogte te kunnen houden van nieuws en belevenissen in Babadag. Het hangt echter wel af van de internetmogelijkheden die wij dit jaar hebben. Sowieso zullen we bij thuiskomst verhalen en foto’s uploaden naar de site.

  Tot ziens op deze site!

  Groetjes namens de werkgroep,

  Robert

  P.S.: Als u een RSS-programma heeft, kunt u het volgende adres toevoegen om geen berichten te missen: https://werkgroepbabadag.nl/?feed=rss2.

  Add to Google

  Tweet

2 Reacties

 • Laura zegt op

  succes met deze werkperiode ?n vakantie tegelijkertijd! Groetjes aan allen daar! Huib en laura

 • Alexandra zegt op

  Hey Eline, Evelien, Robert en Matthias,
  Lopen jullie werkzaamheden nog een beetje volgens planning? Vast niet 😉
  Succes met het werk en ik hoop jullie verhalen snel te zien/horen! Nog een mooie tijd toegewenst!
  Groet, Alexandra

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo