• 29nov
  Categorie: Reisverslagen door 2 reacties

  Heey allemaal,

  Dat was het dan.. Ik heb echt een goede tijd gehad hier.. had het voor geen goud willen missen! Morgen vertrek ik hier om kwart over 9 en ben ik om half 3 in Boekarest. En om ongeveer half 8 nederlandse tijd ben ik in Nederland! Dat zal wel even raar zijn.. Het voeld heel onwerkelijk dat ik morgen echt weer in Nederland ben. Ik laat het jullie weten of het allemaal goed is gegaan met de reis!

  Liefss,

  Eline

  Tweet

2 Reacties

 • carla ad en kids zegt op

  Hoi Eline,

  Het is enige tijd geleden dat we van ons hebben laten horen, maar het is hier ??n grote ziekenboeg (niog steeds) en er waren helaas wat andere zaken die onze directe aandacht behoefde. We willen je in ieder gevakl een veilige en prettige terugreis wensen en hopen dat je, zodra je tijd hebt, nog eens contact met ons zou willen opnemen. Leon is je absoluut nog niet vergeten en hij (en wij allemaal) zouden het ontzettend leuk vinden om je binnenkort weer eens te zien.

  Groetjes van Leon, Michael, Ayla, Jason, Carla en Ad van der Pool.

 • Robert zegt op

  Goede reis Eline, veel plezier ook met de(zelfde) taxi-rondleiding door Boekarest 😉

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo