• 27nov
  Categorie: Reisverslagen door 2 reacties

  Hallo allemaal,

  Nu zit mijn tijd in Babadag er echt bijna op! Gistere heb ik hier een afscheidsfeestje gehad met de jongeren. Was echt een hele gezellige avond! We hebben allemaal spelletjes gedaan en er werden twee torneelstukjes opgevoerd. Het is echt leuk om te zien hoe leuk de jongeren het hier vinden om spelletjes te spelen. In Nederland haden de jongeren al sip gekeken bij het idee.. hier springen ze een gat in de lucht! Ik denk dat het komt omdat ze als kind nooit spelletjes hebben gespeeld en veel spelletjes voor hen nieuw zijn.. zo als spijkerpoepen:).

  Vandaag heb ik afscheid genomen van de kinderen van de kidsclub.. Ik had van alle kinderen een foto laten afdrukken en ze vonden het echt prachtig! Op de weg naar huis lieten ze de foto aan iedereen met trots zien! Ga de kinderen wel echt missen! Maar gelukkig kan ik nog even genieten van de komende twee dagen! En ik vind het toch ook wel leuk om maandag avond weer in Nederland te zijn!

  Tot snel! En bedankt voor de leuke berichtjes!

  Liefss,

  Tweet

2 Reacties

 • Jeanet zegt op

  Hoi Eline,

  Nou, sterkte met het echte laatste afscheid nemen en een hele goede reis gewenst!
  We hopen je verhalen weer te horen op kring 🙂

  Groetjes, jeanet

 • Carolien Sanne zegt op

  Wat een verhalen en avonturen heb je beleefd! Wat een mooi werk heb je daar gedaan! Daar kan je trots op zijn! En dat je zelfs bent gaan genieten van het koken! Super! Geniet van je laatste reismomenten om vervolgens weer in je NLtje te zijn! Goede thuiskomst!

  Liefs
  Mark & Carolien

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo