• 21nov
  Categorie: Reisverslagen door 1 reactie

  Hey allemaal,

  Het is hier al een paar dagen prachtig weer! 18 graden met een heerlijk zonnetje! Dus ik probeer lekker veel buiten te zijn. Verder heb ik een nieuwe hobby gevonden de afgelopen weken.. namelijk.. jaja wonder boven wonder.. kooken! Omdat ik niet alleen weg kan en soms wel zin heb om lekker bezig te zijn ben ik gaan kooken! Via internet zoek ik recepten en probeer met de spullen die ik hier heb te improviseren. En het gaat me eerlijk gezegt best goed af! Ze vinden het hier iniedergeval allemaal lekker! En vandaag komen Kadina en Boeboela en hun zoontje eten. Wel een uitdaging want hun houden van hele andere dingen dan waar ik van hou! Ik ga proberen een hele kip te maken! Dat scheinen ze erg lekker te vinden.( gelukkig met de hulp van Tamara). En ik heb vanochtend een kwark taart gemaakt als toetje!

  Ik merk dat de laatste weeken echt om vliegen! Ineens besef je dat je dingen voor de laatste keer doet en dat je sommige mensen voor de laaste keer ziet! Wel een raar idee is dat.. Ookal weet ik dat ik vast nog wel keertje terug kom! Heb alweel allemaal leuke ideeen om voor hier aan de slag te gaan in Nederland!

  De komende week zal wel gaan omvliegen! Maandag ga ik mee met Tamara naar haar werk.. ze werkt hier als een soort maatschappelijk werker onder de zigeuners. Dinsdag ga ik dag zeggen tegen een aantal families, woensdag de laaste dingetjes verven, donderdag een afscheids feestje met de tieners, vrijdag afscheid kidsclub, zaterdag uiteten met de projectleiders, zondag afscheid Kadina en Boeboela en afscheid in de kerk. En ja dan is het maandag en ga ik terug naar huis!

  Maar voor dat het zo ver is, ga ik hier nog even heerlijk genieten!

  Groetjes!

  Tweet

1 reactie

 • Laura zegt op

  Hoi Eline, da’s natuurlijk een inkoppertje!: We zien uit naar jouw kook-experimenten !!:) 😉 Zo te horen is het niet alleen roemeense met gehakt gevulde paprika, wat je daar aan het leren bent!!

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo