• 25okt
  Categorie: Reisdagboek door Eline

  De dagen zijn nu vol afscheid nemen en welkom heten. Alexandra is woensdagavond aangekomen en zoals Robert en Evelien al schreven, zijn zij vrijdag weer naar Nederland vertrokken. De ochtenden hebben we, zoals altijd, op het schooltje geholpen. Donderdagmiddag hadden we een feestje met de tieners met veel snoep en koekjes. Vrijdagavond zijn we naar de kerk geweest en daarna hadden we weer een feestje met chips en koek. Zaterdag zijn we wezen wandelen in de heuvels en het bos en daarna zijn we op bezoek geweest bij twee families. Voor de eerste familie hadden we een voedselpakket meegenomen; ze waren er ontzettend blij mee en konden het zeker goed gebruiken! We werden hiervoor aan alle kanten gezegend en bedankt en daar voelden we ons wel wat ongemakkelijk bij omdat het voor ons maar zo weinig kostte eigenlijk. Het verschil tussen arm en rijk werd hierdoor maar weer eens benadrukt, een oneerlijke wereld dus.. Vandaag (zondag) hebben we genoten van een uurtje extra slaap en zijn ’s ochtends op visite geweest bij een familie en ’s middags een feestje van een van de roemeense studenten die vanavond weer vertrekken. Nu moeten we snel zijn, want we gaan naar de kerk en daarna al het lekkers er af rennen!

2 Reacties

 • Astrid zegt op

  Geweldig zoals jullie daar bezig zijn. Top!!
  Fijn dat jullie werk zo goed en dankbaar ontvangen wordt! Ik leef mee met jullie belevenissen, zo goed weet je het te beschrijven!

  Groetjes Astrid

 • Luciënne zegt op

  he Eline, wat leuk om zo te lezen wat je allemaal aan t doen bent. Je hebt het volgens mij hartstikke druk ,maar wel naar je zin. Fijn hoor, je doet mooi werk.Ik zal zeker eens vaker op jullie site kijken,

  Groetjes Luciënne

Laat een reactie achter

NB: Doordat (antispam-)moderatie is ingeschakeld kan het bericht later verschijnen. Het is niet nodig twee keer hetzelfde in te sturen.