• 19okt
  Categorie: Reisdagboek door Evelien

  Hoi allemaal!

  Hier even een berichtje van Eline, Robert en Evelien. Afgelopen zaterdag zijn Robert en Evelien hier gekomen! Dus nu kunnen we ook weer gewoon Nederlands met elkaar praten, ook wel leuk ;) Het gaat hier prima met ons en het is erg leuk!

  Zondag hebben we ’s middags met elkaar geluncht en hebben we Mișa de verrassing gegeven.. de laptop!! :) Iedereen hier wist dat hij de laptop zou krijgen, we waren dan ook erg benieuwd hoe hij zou reageren.. Hij vond het echt super leuk, een hele grote glimlach op zijn gezicht :) En hij zei: Ik begin ervan te zweten! haha. Dus Erik, heel erg bedankt, ook namens Mișa!
  Daarna hebben we nog een wandeling gemaakt met Mișa en hebben we gezien hoe groot Babadag eigenlijk wel niet is..
  En ’s avonds gingen we natuurlijk naar de kerk.

  Vandaag zijn we ’s morgens naar het schooltje gegaan om daar te helpen. Uit Nederland hebben we ook allerlei speelgoed meegenomen voor op het schooltje en vandaag hebben we de eerste dingen uitgedeeld, barbies en autootjes. De kinderen stonden om ons heen te dringen om te zien wat we bij ons hadden en vonden het erg leuk! Ze vinden het nog wel moeilijk om er samen mee te spelen, het liefst houden ze het voor zichzelf.

  De bedoeling was ook dat we vandaag zouden gaan schilderen bij het schooltje en dat Robert de schommels zou gaan maken. Alleen is het weer hier niet zo heel goed, het regent namelijk, dus schilderen wordt dan erg lastig. Dus echt klussen hebben we nog niet gedaan.
  Wel zijn we naar de winkel geweest om boodschappen te halen voor de pakketten die we aan de arme gezinnen gaan geven.
  Wat we morgen gaan doen is ook een beetje afhankelijk van het weer, maar we zijn ook van plan om een aantal families te gaan bezoeken de komende dagen.

  En woensdag komt Alexandra vanuit Nederland en komen er ook nog 4 studenten uit Constanta, dus dan wordt het ook gezellig hier!

  Als Robert en Evelien weer in Nederland zijn, zullen zij ook alvast wat foto’s van hier plaatsen!

  Tot de volgende keer!

  Groetjes,
  Eline, Robert en Evelien

4 Reacties

 • laura jol zegt op

  Leuk, zo’n berichtje van drie mensen!
  Het ga jullie daar samen goed; geniet ervan en hopelijk maken jullie deze dagen meer mensen blij!!Dat lukt vast met de pakketten!!
  Groetjes, laura

 • Alexandra zegt op

  Hey Eline, Robert en Evelien!
  Wat leuk om weer een berichtje te lezen! Het begint bij mij steeds meer te kriebelen moet ik zeggen..Nog twee nachtjes slapen ;)
  Keep up the good work!
  Groetjes, Alexandra

 • Herma Bakhuis zegt op

  Hallo Eline, Robert en Evelien,

  Erg leuk dat we zo iets van jullie werk in Babadag kunnen volgen.
  Heel bijzonder hoe jullie je daar inzetten voor de mensen en wat leuk dat ze allemaal zo blij met de spulletjes zijn. En voor Misa was het natuurlijk helemaal een verrassing. Als wij het hier lezen worden we al een beetje blij en dan hij!

  Nog een fijne tijd samen en veel succes met het klussen als het weer tenminste mee zit.

  Groetjes,
  Henk, Herma, Inge en Karen

 • Sandra zegt op

  Hoi Eline, Ik kreeg deze site door van Luciënne. Leuk over het project te lezen en om je op de foto te zien! Veel werkplezier nog.

  Groetjes, Sandra

Laat een reactie achter

NB: Doordat (antispam-)moderatie is ingeschakeld kan het bericht later verschijnen. Het is niet nodig twee keer hetzelfde in te sturen.