• 31mei
  Door in categorie: Sponsors Reacties uitgeschakeld voor ANBI

  Giften aan de Werkgroep Babadag zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de voorwaarden die de belastingdienst daaraan stelt. Hoewel dit al langer gold, is hierover sinds kort meer informatie te vinden op de pagina ‘Sponsor nu‘ bij Vragen & Antwoorden over ANBI.

 • 29mei
  Door in categorie: Reisverslagen Reacties uitgeschakeld voor Alweer een aantal dagen in B@B@D@G!!

  Dag beste lezers,

  Woensdagavond zijn we na een lange reis aangekomen in Babadag. We werden opgevangen door het team en zijn gelijk naar bed gegaan.

  De volgende dag hebben we de Kidsclub bezocht en een aantal mensen in het dorp gedag gezegd. Ruben is gelijk aan de slag gegaan in de tuin en ik heb geholpen met de kinderen. Vrijdag hebben we samen in de tuin gewerkt en kwamen we erachter dat de groentes in de tuin van de buurman vele malen beter groeien dan in de tuin van de Kidsclub.

  In Roemenie kan het een lange tijd erg droog zijn en hierdoor krijgen de groentes onvoldoende water. De buurman van de Kidsclub heeft in zijn tuin een watersysteem aangelegd, die ervoor zorgt dat de tuin met regelmaat van water wordt voorzien. De komende week gaan wij samen met Misa op zoek naar een goed systeem voor in de tuin. Dit is erg belangrijk omdat het eten dat in de tuin wordt verbouwd, gebruikt wordt voor de Kidsclub, het team en arme gezinnen in de omgeving.

  Verder zullen we de aankomende dagen voedselpaketten uitdelen aan een aantal families die we gaan bezoeken. Voor morgenavond hebben we een voetbalzaal gereserveerd om te gaan voetballen met de jongeren uit het dorp.

  Tot de volgende keer.

  Pa Pa (dag dag) Ruben & Eline

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo