• 29nov
  Door in categorie: Reisverslagen 2 reacties

  Heey allemaal,

  Dat was het dan.. Ik heb echt een goede tijd gehad hier.. had het voor geen goud willen missen! Morgen vertrek ik hier om kwart over 9 en ben ik om half 3 in Boekarest. En om ongeveer half 8 nederlandse tijd ben ik in Nederland! Dat zal wel even raar zijn.. Het voeld heel onwerkelijk dat ik morgen echt weer in Nederland ben. Ik laat het jullie weten of het allemaal goed is gegaan met de reis!

  Liefss,

  Eline

 • 27nov
  Door in categorie: Reisverslagen 2 reacties

  Hallo allemaal,

  Nu zit mijn tijd in Babadag er echt bijna op! Gistere heb ik hier een afscheidsfeestje gehad met de jongeren. Was echt een hele gezellige avond! We hebben allemaal spelletjes gedaan en er werden twee torneelstukjes opgevoerd. Het is echt leuk om te zien hoe leuk de jongeren het hier vinden om spelletjes te spelen. In Nederland haden de jongeren al sip gekeken bij het idee.. hier springen ze een gat in de lucht! Ik denk dat het komt omdat ze als kind nooit spelletjes hebben gespeeld en veel spelletjes voor hen nieuw zijn.. zo als spijkerpoepen:).

  Vandaag heb ik afscheid genomen van de kinderen van de kidsclub.. Ik had van alle kinderen een foto laten afdrukken en ze vonden het echt prachtig! Op de weg naar huis lieten ze de foto aan iedereen met trots zien! Ga de kinderen wel echt missen! Maar gelukkig kan ik nog even genieten van de komende twee dagen! En ik vind het toch ook wel leuk om maandag avond weer in Nederland te zijn!

  Tot snel! En bedankt voor de leuke berichtjes!

  Liefss,

 • 21nov
  Door in categorie: Reisverslagen 1 reactie

  Hey allemaal,

  Het is hier al een paar dagen prachtig weer! 18 graden met een heerlijk zonnetje! Dus ik probeer lekker veel buiten te zijn. Verder heb ik een nieuwe hobby gevonden de afgelopen weken.. namelijk.. jaja wonder boven wonder.. kooken! Omdat ik niet alleen weg kan en soms wel zin heb om lekker bezig te zijn ben ik gaan kooken! Via internet zoek ik recepten en probeer met de spullen die ik hier heb te improviseren. En het gaat me eerlijk gezegt best goed af! Ze vinden het hier iniedergeval allemaal lekker! En vandaag komen Kadina en Boeboela en hun zoontje eten. Wel een uitdaging want hun houden van hele andere dingen dan waar ik van hou! Ik ga proberen een hele kip te maken! Dat scheinen ze erg lekker te vinden.( gelukkig met de hulp van Tamara). En ik heb vanochtend een kwark taart gemaakt als toetje!

  Ik merk dat de laatste weeken echt om vliegen! Ineens besef je dat je dingen voor de laatste keer doet en dat je sommige mensen voor de laaste keer ziet! Wel een raar idee is dat.. Ookal weet ik dat ik vast nog wel keertje terug kom! Heb alweel allemaal leuke ideeen om voor hier aan de slag te gaan in Nederland!

  De komende week zal wel gaan omvliegen! Maandag ga ik mee met Tamara naar haar werk.. ze werkt hier als een soort maatschappelijk werker onder de zigeuners. Dinsdag ga ik dag zeggen tegen een aantal families, woensdag de laaste dingetjes verven, donderdag een afscheids feestje met de tieners, vrijdag afscheid kidsclub, zaterdag uiteten met de projectleiders, zondag afscheid Kadina en Boeboela en afscheid in de kerk. En ja dan is het maandag en ga ik terug naar huis!

  Maar voor dat het zo ver is, ga ik hier nog even heerlijk genieten!

  Groetjes!

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo