• 31Mei
  Door in categorie: Sponsors Reacties staat uit voor ANBI

  Giften aan de Werkgroep Babadag zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de voorwaarden die de belastingdienst daaraan stelt. Hoewel dit al langer gold, is hierover sinds kort meer informatie te vinden op de pagina ‘Sponsor nu‘ bij Vragen & Antwoorden over ANBI.

 • 03Sep
  Door in categorie: Sponsors Reacties staat uit voor Gift uit Haarlem

  In het voorjaar van 2009 heeft de Gereformeerde Kerk Haarlem-West, de Pelgrimkerk, een bazaar gehouden. De grote opbrengst hiervan is geschonken aan de werkgroep. Een berichtje van Marijke, oud-Babadagganger, die Babadag als goed doel heeft voorgesteld:

  Het geld is ingezameld door een bazaar te houden. Mensen uit de buurt leverden spullen en kleren in die ze niet meer nodig hadden, die dan weer verkocht konden worden voor het goede doel. Daarnaast werden er poffertjes en haring verkocht en was er een kinderhoek met popcorn, schmink en allerlei gekke spelletjes. De hele buurt was in touw, jong en oud, geweldig om te zien!
  🙂

  Wij willen iedereen die hier aan meegedaan heeft hartelijk bedanken!

 • 29Mei
  Door in categorie: Sponsors Reacties staat uit voor Inzameling op bruiloft

  Totaal onverwacht ontvingen Evelien en Robert afgelopen vrijdag een erg leuk bedrag voor de werkgroep toen zij op de bruiloft van Eveliens nicht aanwezig waren. Tijdens de kerkdienst werd een fotopresentatie vertoond en werd er geld ingezameld voor het project in Babadag.

  Wiljen en Lian, en iedereen die aan de collecte wilde bijdragen, hartelijk bedankt!!

Links

Stichting Livingstone
Website

ANBI logoOnderdeel van:

LST Logo